ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 2 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 2 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Продължава “месомелачката” за руските войски край Авдиевка, надминава по кървавост Бахмут. Арестович заяви, че ще се кандидатира за президентските избори в Украйна – влизане в НАТО и преговори за окупираните територии. Равинът на Русия: Не получихме дори извинение за погрома в Махачкалан, нещо се промени в обществото, но за лошо. Гост Юлия Каминска, украинка, омъжена в България.

Израел: Байдън заяви, че Израел и екстремистите на Хамас трябва да “спрат” битките, за да дадат време за освобождаване на заложниците, задържани в ивицата Газа, но не одобри пълно прекратяване на огъня.

Избори: Активното мероприятие срещу машините на първия тур на местните избори показа “дълбоката държава” в България, която проговори чрез Пеевски и Борисов, но и чрез ДАНС, ЦИК и други завладяни институции. Как се стигна до там болшевишка и пропутинска кандидатка да претендира да върне София във времето на марксизма-ленинизма, харесваща член 1 на Конституцията за еднопартийната система? Гост Явор Божанков, депутат от ПП-ДБ.

Политика: Как местните избори показаха всички дефекти на българската демокрация и как ще се отразят на управлението на правителството Денков/Габриел? Възможно ли е премахването на “феодалните” политически владения в страната? На живо Емил Соколов, политолог.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.