ЖОРО БОЕЦА: Борисов да не бърза да се радва за “Барселонагейт”!

ЖОРО БОЕЦА Борисов да не бърза да се радва за Барселонагейт

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев гостува в “Шоуто на Боби Ваклинов”, за да представи последните разкрития на движението:

ЖОРО БОЕЦА за “Барселонагейт”:

Ние предупредихме Борисов да не бърза да се радва за “Барселонагейт”, ( бел.ред. че делото е прекратено от прокуратурата) защото дотук тази битка ни отне 6 години. Фактически това, което прокуратурата прави е, че изпира Борисов – казва, че няма данни за Борисов, но не спират разследването за прането на пари и т.н. Разследването на “BIRD.BG” и на “Бивол” разкрива схемата за финансиране на самата къща – т.е. допълнителна информация за произхода на средствата. Накратко – фирмата на Валентин Златев дава парите на Сашо Чаушев, който купува къщата за любовницата на Бойко Борисов. След това на тази фирма, на Валентин Златев – Борисов възстановява парите през европейски проекти – фирма, която е в Банкя и се занимава със строителство или с туризъм…изведнъж печели европейско финансиране за обучение на начални учители и т.н.  Ясно е, че тези хора не развиват никаква дейност, просто са усвоили тези пари, за да напълнят хазната, бюджета за покупката на къщата в Барселона. Това вече пряко касае Лаура Кьовеши и ЕК, от които изискахме бърза реакция и отговори.

ЖОРО БОЕЦА за “Турски поток”:

Четвърта година се занимаваме с “Турски поток”. 22 акции имаме на газопровода, докато се строеше. Подадохме 7 сигнала до европейските и българските институции. Последните два месеца успяхме да стигнем до източници на върха в “Аркад” – изпълнителите на проекта, които ни предоставиха информация, която вече разкрива пълната картина на това национално предателство, но и нещо повече! Още през 2020-та година казахме, че този проект е построен от Борисов, с наши пари, за Путин, като част от плана за нападение над Украйна, за да се заобиколи Украйна в доставките на газ към Европа.

Ние от “БОЕЦ” разполагаме с документи, от които става ясно, че руската компания плаща от името на “Аркад” таксите в дирекция “Миграция” в МВР на техните работници – това са над 1800 човека руснаци и работници от Беларус, през сметката на “Аркад” в банката на Цветелина Бориславова, което валидира данните, които “Антикорупционният фонд” извадиха, пак във връзка с “Турски поток”. Ето, показвам ви за конкретен техен гражданин платежното. А това е съобщение от МВР за същия, от което става ясно, че на същия този човек му е забранено да пребивава на територията на България. Какво прави той в България щом му е забранено да пребивава тук? Как въобще е влязъл в България. “Турски поток” беше обявен за проект от национално и стратегическо значение – статут, при който и ДАНС, и МВР имат определени задължения, “Турски поток” е със специален режим на достъп! Разполагаме и с документ от вътрешната инструкция на “Белтрубопроводстрой”, беларуската компания, която 8 месеца преди да влезе в България беше изгонена от Литва, от тяхното правителство официално, заради заплаха за националната им и европейска сигурност заради връзки с “Газпром” и руската ГРУ. Инструкцията гласи, че трябва да има съгласуване на наеманите работници с ФСБ на Русия! Не ДАНС на България, а ФСБ на Русия! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.