ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 28 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 28 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Новият председател  на Камарата на представителите на САЩ: “Не можем да позволим на Путин да марширува из Европа – Вашингтон скоро ще предостави допълнителна помощ както на Израел, така и на Украйна”.

Поверително от Кипър (Cyprus Confidential): Месец след като Русия започна агресията срещу Украйна, двама руски олигарси са купили малка българска фирма за 5,5 милиона евро. Единственият актив на тази компания е терен на Миконос, Гърция, който е оценен пет пъти по-скъпо от пазарните цени. Преди сделката българската фирма пак е била собственост на същите руснаци, но през друга офшорка и подставени лица. На живо Атанас Чобанов, главен редактор на BIRD.BG. 

Русия: 5 факта от 500, които доказват, че диктатурата на Путин вече се превръща във фашистки режим, който предизвиква настроенията в обществото да ескалират към див расизъм, омраза между руснаците и заедно те – към целия свят. Гост Валентина Василева-Филаделфевс, “Ние идваме”.  

IT: Какво означават промените в Туитър и оттеглянето на най-големите му рекламодатели, след като Мъск си позволява скандални прояви, между които и подкрепа на антисемитизъм, трусовете във OpenAI фирмата, създателка на ChatGPT? Гост Спас Иванов, IT експерт, Baseline Cyber Security.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.