ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 20 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 20 ноември 2023 година

Политика: ГЕРБ и ДПС отстъпиха – ще има пълна дерогация до Нова Година, “Нефтохим” заплашва, Василев отстъпи за приходите в бюджета от таксата за “Газпром” и списъци за капиталовите разходи. Пеевски ще бъде кандидат за председател на ДПС, Доган го нарече “феномен”. ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър след футболния погром в София и бруталното насилие на полицаите. СОС прави нов опит да избере Борис Бонев за председател на съвета. Гост Ивайло Мирчев, депутат от ПП-ДБ.

Футбол: От посредственост, наглост, звездомания през корупция, хазарт, агитки под наем до откупване на олигарси с “подарени за издръжка” клубове – всички болести са в диагнозата. Има ли живот след спортната смърт? Гост Георги Филипов, спорен журналист.

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Украинските войници разширяват зоната на левия бряг на р. Днепър, окупирана от руснаците.

Финландия: Десетки мигранти продължават да се събират на затворените КПП от руска страна. На живо от Хелзинки, Маргарита Видиновска.

Газа: Катар и САЩ на прага на споразумение за прекратяване на огъня между Израел и Хамас и освобождаване на заложници. Байдън: “Както Путин, така и Хамас се бият, за да заличат съседна демокрацията. Трябва да има две държави – Израел и Палестина.”

Мъск: След като подкрепи антисемитски туит в притежаваната мрежа Х, бившият Туитър, собственикът беше критикуван от Белия дом, а след разкритието, че до нацистка пропаганда се появява до реклами на големи марки последва реакция – спират рекламата си Apple, Disney, IBM, Paramount, Sony Pictures, Oracle.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.