ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 23 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 23 ноември 2023 година

Нидерландия: Крайнодясната партия на Герт Вилдерс води на парламентарните избори, но е възможен и “санитарен кордон” на другите партии срещу ислямофобската и популистка партия. Как изходът от парламентарните избори и новото правителство ще се отрази на кандидатурата за влизането на България и на Румъния в Шенген? На живо от Амстердам Христина Карагеоргиева.

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Финландия затваря почти всички КПП на границата си с Русия.

Политика: Какво означават думите на Пеевски “най-интересното предстои” по повод отношенията между политическите сили, подкрепящи правителството Денков-Габриел и осветяването на смущаващ брой министри, подвластни на ГЕРБ и ДПС? Гост Константин Бачийски, депутат от ПП-ДБ.

Газа: Мъчително очакване с още 24 часа за освобождаването на първите заложници. Какво може да следва от хуманитарната пауза в прочиствателната операция на Израел срещу терористите на Хамас – нова обединена палестинска държава, но без радикално ислямистко управление или нова спирала на насилието по десетилетната, позната рецепта? Гост Руслан Трад, Атлантически съвет

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.