ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 27 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 27 ноември 2023 година

Войната Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Зимата вече влезе във владение в зоните на фронтовата линия, двете страни дават признаци, че ще заместят сухопътните операции с нападения чрез дронове и ракети. Какво означава това? На живо Дани Иванов, военен коментатор, блогър.

Политика: Вече е официално – от Фейсбук страницата на ДПС Пеевски даде заявка да бъде министър-председател. Посланията “хората”, “държавата”, “момчетата от МВР” показват, че санкционираният от САЩ за корупция депутат се вижда като евроатлантически Орбан в България. Какво се цели – да бъде изпитана реакцията на българските турци, на евроатлантическите партньори или на демократичната ДАНСwithme общност? Гост Гюнер Тахир, основател на ДПС, лидер на Националното движение за права и свободи (НДПС).

Медии: Войната с жалбата до КЗК от A1, Йетел срещу Виваком по повод на придобиването на Булсатком от Юнайтед Груп има продължение – разкритията от сръбски медии за задкулисните договорки с Пеевски и Борисов за сделките, включително за Нова телевизия, през 2020 и 2021 год. Гост Ясен Гуев, комуникационен експерт.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.