ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 15 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 15 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Според Зеленски, Путин иска да постигне някакъв успех на фронта преди да обяви кандидатурата си за нов президентски мандат през декември. 

Израел: ЦАХАЛ прочиства от Хамас в болницата Аш Шифа в Газа, Белият дом потвърди, че болниците се използват за жив щит от терористите.

Поверително от Кипър: Международният консорциум на разследващите журналисти разкрива, чрез данни от документи от известна одиторска фирма с години присъствие в Кипър, серия от манипулации, извършвани от инвеститори, за да може бизнесмени да заобиколят наложените им санкции. На живо Атанас Чобанов, главен редактор на BIRD.BG, български партньор на разследването.

Имотите: Разследване на “Свободна Европа” показва, че голяма част от имотите на Русия в България са придобити чрез “завладяване, насилствено прогонване или подаряване”. Най-апетитните сгради и парцели стават собственост по време на комунистическия режим, но и преди и след това. В резултат – “Кремъл притежава повече имоти в София от Франция, Германия, САЩ и Китай взети заедно”. Гост Генка Шикерова.

Сърбия: На третите поредни парламентарни избори от 2020 опозицията с участие на лявоцентристки, дясноцентристки партии, екологични и активистки организации ще се явят заедно в опит да свалят авторитарния режим на Вучич, верен съюзник на Путин на Балканите. Гост Владимир Владимиров.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.