Мис Свят България 2022 – Кристияна Йорданова ще бъде лектор на “Денят на жената предприемач”

Мис Свят България 2022 - Кристияна Йорданова ще бъде лектор на Денят на жената предприемач

Кристияна Йорданова – Мис Свят България 2022, ще бъде част от лекторския състав на петото юбилейно издание на “Денят на жената предприемач”, което ще се чества в София на 20 ноември.

“Успехът в различните роли” е акцентът на тазгодишното издание на “Денят на жената предприемач”, което прави логическа препратка към миналогодишната тема “Жената в различните роли”. Петото юбилейно събитие надгражда идеята как един предприемач, независимо дали той е жена или мъж, да постига успехи във всеки аспект от своя личен и професионален живот. Честването на “празника” на жената предприемач в България ще се състои на 20-ти ноември в Гранд Хотел Милениум София, зала Шекспир.

Световно признатият “Международен ден на жената предприемач” отбелязва своята десетгодишнина като глобална инициатива, чествана в 144 държави и подкрепена от ООН и Камарата на Представителите в САЩ. В България, традицията продължава с подкрепата на Асоциацията на жените предприемачи в България – “Селена”, и е обогатена със специалното участие на жени-лидери от корпоративния сектор.

“Денят на жената предприемач 2023” е фокусиран върху жените на управленско ниво и предприемачите, които всеки ден доказват своето място в корпоративния свят и бизнеса. Събитието цели да подкрепи жените в техния стремеж да постигнат баланс и успех във всяка една роля на техния динамичен и пълен със задачи живот. От успешното изпълнение на професионалните ангажименти, през отглеждането и възпитанието на децата, превенция на здравето и поддържане на добрия външен вид, през създаването и постигане на хармонична и щастлива връзка.

Събитието ще предложи разнообразна програма, включваща панелни дискусии, уъркшопи и нетуъркинг сесии, които ще предложат нови перспективи и възможности за обмяна на опит и идеи между участниците. Кристияна Йорданова, носителка на титлата Мис Свят България 2022, e създател на фондация “Woman Squared”, която развива обширна доброволческа дейност, допринасяйки за обществени и благотворителни каузи, като образователни семинари и инициативи в подкрепа на жените, жертви на насилие. Автор е на книгата “Забранени думи”, която разказва нейната лична история за това как преминава през трудностите на токсичните взаимоотношения.

Фондация “Woman Squared” си партнира с различни организации с благотворителна цел, включително читалища, училища, женски клубове и приюти, за да осигури безплатни семинари, които до момента са докоснали живота на над 1000 жени и деца!

На Денят на жената предприемач, Кристияна Йорданова ще сподели своя опит и тактика как излизането от токсични връзки отваря вратата на успеха и колко е важно жената да не допуска да влиза в тях.

“Като жени, често ни се налага да се справяме с всичко и забравяме за себе си, затова трябва да намираме и отделяме време и за нас самите, за нашите знания и опит, личностно развитие. Но най-важното е да намериш себе си и това, което искаш да дадеш на света. Трябва да се запитаме какво ви вдъхновява и прави щастливи и да следваме този път.”

Паралелно с обучителните модули се провежда бизнес изложение с безплатен достъп. Организаторите дават заявка и за много интересни изненад и демонстрации, които са подготвили по време на събитието. Като тази година в изложбената част ще има и зона за визуална трансформация, в която 5 дами ще спечелят преобразяване със съдействието на имидж консултант, стилисти, маникюристи и модни дизайнери. Останалите посетители също ще могат да бъдат консултирани от специалисти по цветови анализ, стил и визия, избор на подходящо облекло, анализ на кожа, консултация за полагане на подходящи грижи за кожата на тялото и лицето, разкрасителни процедури, грим, прическа и т.н.

“Денят на жената предприемач 2023” в България подчертава ролята на жените като двигатели на прогреса, подкрепя дамите в бизнеса и насърчава иновациите и лидерството, които те внасят в обществото. Също така основен приоритет в живота на жените предприемачи е благотворителността, точно поради тази причина и по време на петото юбилейно издание на събитието, организаторите, от Алтърнатив Адвъртайзинг и Асоциацията на жените предприемачи в България – “Селена”, няма да пропуснат да подкрепят различи обществено полезни дейности и каузи.

Повече информация за международното събитие можете да намерите на официалната страница на инициативата: Women’s Entrepreneurship Day

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.