Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 25 май от 20.00 часа

Очаквайте-в-ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-25-май-от-20.00-часа

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев очаквайте:

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. Неуспешна руска атака с дронове срещу Киев и украинска срещу Севастопол. $2,9 млрд. от продажбата на Челси от Абрамавич ще бъдат предоставени на пострадалите от войната.

Темида: ВСС е арена на битката, която започна на 1 май между Гешев, Борисов, Сарафов, членове на прокурорската колегия с един залог – промените, които трябва да бъдат приети от НС за промени в съдебната система. Какво е разположението на силите, какво предстои – гост съдия Атанаска Дишева, член на ВСС.  

Енергия: Европейската комисия препоръча на България да спре енергийните помощи, като пренасочи икономисаните средства за покриване на дефицита. Нулевите цени на тока на борсата в някои часови пояси на дена, както и вероятността да бъде доставян евтин газ от Боташ чрез Трансбалканския газопровод дават основание за оптимизъм – на живо Христо Казанджиев, експерт от Български Енергиен и Минен Форум. 

Десантис обяви с фалстарт в Туитър, въпреки подкрепата на Мъск, кандидатурата си за Белия дом.

IT: Човечеството е изправено пред предизвикателството на изкуствения интелект – ще излезе ли духът от бутилката с потенциал да бъдат сбъднати най-мрачните сценарии за бъдещето на човечеството? Лекция на израелския историк Ювал Харари скицира опасностите – гост Спас Иванов, Baseline Cyber Security.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.