ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 9 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 9 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Губернаторът на Курска област съобщи за атака с дрон с касетъчни боеприпаси срещу военен завод.

Израел: ЦАХАЛ контролира града Газа, но не и подземията, в които са терористите и техните заложници. Нетаняху отхвърли възможността за примирие от три дни срещу свобода на десетина заложника. Хизбула притежава руски ракети Оникс в Южен Ливан, придобити от Сирия.

Политика: Какво показват резултатите на изборите, има ли разместване на политическите пластове, какво означават промените във върха на ДПС? Как настъплението на популизма се комбинира с опасни явления като възраждане на антисемитизма? В студиото Лена Бориславова, “Продължаваме Промяната”.    

Популистите: В България, европейските държави, на Острова и САЩ – нарастват политиците и партиите, които сърфират на страхове, предразсъдъци, чиста омраза и неграмотност. Има ли противоотрова? На живо от Лондон, Мария Спирова.

Е-правителство: Защо досега всички опити за широко въвеждане на електронно управление в държавните и общинските институции не успява? А МВР беше много успешно свързало всичките КПП още по времето на Живков. Гост Константин Веселинов, ИТ експерт.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.