ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 10 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 10 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Частните болници в Крим спират извършването на аборти “подкрепят раждаемостта”. Отново руска офанзива за Авдиевка. Кулеба към призоваващите за мирни преговори: от 2014 г. сме провели 200 рунда, няма да влезем в този капан – Путин да си осигури пауза преди още по-голяма атака.

Израел: Нетаняху: “Не искаме да окупираме Газа”. Байдън приветства 4 часови хуманитарни паузи, но няма да има прекратяване на огъня. CNN NYT и Ройтерс отричат да са знаели за началото на касапницата на Хамас на 7.10. Ердоган е готов да поеме ролята на гарант за решаването на кризата  

Избори: Резултатите от протоколите – машинни и официалните, секционни вече са качени в интерактивната карта на https://pbakalov.github.io/ – за контролирания и купен вот, за данните по населени места и по секции в София. Изводите са понякога неочаквани – как например гласуват съседите? На живо Петър Бакалов, IT експерт.

Политика: Какво показаха местните избори за настроенията в българското общество по линията ляво/дясно, модерност/ретроградност? Ще остане ли без последици атаката на ДАНС и ЦИК, които сринаха не само машинния вот при първия тур? Гост Благослав Михайлов, влогър.

Oбщество: Настъплението на популизма, омразата и предразсъдъците в обществото има много лица – от насилието в семейството, училищата до политиката. Какви са симптомите, каква е ролята на образованието и медиите за оздравяването на обществото и връщането на нормалността? Гост Десислава Дамянова, профайлър.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.