ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 8 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 8 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: ЕК днес ще трябва да съобщи решението си дали Киев е готов да започне преговори за присъединяване към ЕС, решението ще бъде взето от Съвета през декември.

Израел: ЦАХАЛ е в центъра на Газа, Тел Авив уточни, че постоянното осигуряване на сигурността на Газа от Израел не означава реокупация на анклава, срещу което е и САЩ.

Избори: Какви са изводите от активното мероприятие на ДАНС, ЦИК и пропагандисти и политици срещу машинния вот в първия тур? Какво може да бъде направено при явно предстоящи промени на изборното законодателство? Гост Ваня Нушева, преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”.

Политика: Какво стои зад смяната във върха на ДПС, има ли геополитически елемент в евентуалното интронизиране на Пеевски и това може ли да бъде прието от етническата партия?

Турция: В опозицията има промяна след като тя не успя да отстрани Ердоган. Защо турският президент толкова остро почти скъса отношенията с Израел и проявява симпатии към терористите на Хамас в Газа, но преследва като такива кюрдите? Гост Ибрахим Карахасан, д-р по история.

Общество: Как се реагира на популисти като Тръмп, Григорова, т.нар. Копейкин, които в изявления и в социалните мрежи си позволяват шокиращи жестове, обиди, явни лъжи? Мълчанието означава ли съгласие и индулгенция, а разобличаването засилва ли разпространението им на принципа “няма лоша реклама”? Или как изгрялата звезда, оказала се фекална и с предизборна фиксация към тоалетните, обществени, (ще) си намери майстора? На живо от Калифорния, Христофор Караджов.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.