ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 7 март 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-7-март-2023-година

Чуждото хибридно руско влияние и дезинформацията преди и в началото на предизборната кампания

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. Украинските сили ще продължават да защитават Бахмут, въпреки, че той няма особено стратегически и тактическо значение. Киев иска международно разследване на разстрел на украински войник. Руската централна банка продължи с още 6 м. забраната да бъдат теглени валутни депозити.

Темида: Какво означава задържането на Велико Желев, близкия до властта собственик на постоянно получаващата поръчки и огромно финансиране от държавата строителна фирма “Хидрострой”? Какво означава отхвърлянето от съда на решението на прокуратурата да се прекрати разследването по “Осемте джуджета” – гост Андрей Янкулов, Антикорупционен фонд.   

Избори 2023: Чуждото хибридно руско влияние и дезинформацията преди и в началото на кампанията. Какво показват данните от Фейсбук за политически партии и техните лидери, както и на най-значимите посолства? Какви са данните за новинарски уебсайтове и тяхното съдържание – гост Горан Георгиев, Център за изследване на демокрацията.

Русия: Виктор Шендерович: Ако Русия продължи да настоява за имперското си бъдеще, то тя много бързо ще умре и като империя, за съжаление и като страна, и като култура.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.