ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 31 октомври 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 31 октомври 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Белият дом отхвърли опита на републиканското мнозинство в Камарата на представителите да раздели военната помощ за Израел и Украйна и спешно да отпусне пари на Израел, но за сметка на съкращаване на други разходи.

Избори:

  • “20% невалидни” – видеозапис показва как в секция се дописват или анулират бюлетини. Какви трябва да бъдат последиците от решението на ВАС за участниците в активното мероприятие “отмяна на машините” – ДАНС, ЦИК, депутатите говорещи за “преврат”? На живо Лена Бориславова, “Продължаваме промяната”.
  • Как всичко това ще се отрази на политически живот и управлението? Какви са изводите, особено за ПР и медийната реактивност на правителството и парламентарната група на ПП-ДБ? Гост в студиото Веселин Стойнев, зам.главен редактор BGlobal.

ИТ: ФБ и Инстаграм стават платени срещу липса на реклами, Мъск свали маската си на пропутински агент – спря Starlink над Крим, но го пуска над Газа. За една година промени така Туитър, че в опит да компенсира инвестицията си, доведе до цунами от пропаганда, конспиративни теории и фалшиви новини – 2/3 от фалшивите и пропагандни информации за войната на Хамас срещу Израел са били разпространени от т.нар. сертифицирани профили. Гост Спас Иванов, Baseline Cyber Security. 

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.