ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 29 май 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-29-май-2023-година

Какви истини се казват за ПП, ДБ, ГЕРБ, Радев, службите, копейките, еврото, демократичното и евроатлантическо мнозинство/малцинство в България?

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. Москва влиза напълно в пропагандното говорене “нападнати сме, не сме започнали още сериозно”. Две последователни нощи Киев е атакуван с руски дронове и ракети, ПВО ги унищожават.

Политика: Радев връчва днес мандата на ПП/ДБ. След Черна гора и в България опитът на Кремъл се проваля. От хибридна атака за обслужване на руските интереси в България, публикуваните записи на ПП се превръщат във възможност за съставяне на правителство, което да засили евроатлантическата принадлежност на София. Какви истини се казват за ПП, ДБ, ГЕРБ, Радев, службите, копейките, еврото, демократичното и евроатлантическо мнозинство/малцинство в България – гост Методи Андреев, “Група за натиск”, бивш депутат от гражданската квота на ГЕРБ.

Темида: Нови снимки компрометират Сарафов, не е ясно кой е прекратил разследването за пачките и кюлчетата на Борисов. ГЕРБ се съгласи и Гешев вече не е недосегаем според закон, който може да бъде оспорен от него в КС. Същевременно се очаква серия от “събудени” действия на прокуратурата. Кой кой е в битката и какво може да се очаква – гост Атанас Кирчев, юрист.

Турция: След 20 години Ердоган печели на втория тур на президентските избори – демокрацията се превърна в автокрация, светската държава се ислямизира, медиите са овладяни, правата на личността се търкалят в прахта, страхът победи стремежа към модерност. Обществото е дълбоко разделено. Какви последици за страната, Украйна, Западът – на живо Боян Радойков, бивш международен служител на ООН.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.