ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 16 март 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-16-март-2023-година

Изобщо не става въпрос за копейки, а за огромни суми, инвестирани в опит да бъде дестабилизирана България

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. Военните министри на САЩ и Русия обсъдиха свалянето на дрона в Черно море. Вашингтон ще продължи да лети над международни води. Атаката на Вагнер край Бахмут е в апогея си.

Финанси: БНБ: Некомпетентни и безотговорни са твърденията на финансовата министърка. Тя надмина енергийния по вредни изказвания и показа некадърно управление на служебното правителство, Инфлацията в България намалява темпа си, но какво стои зад закъснелите предложения на министерството за проектобюджет за новия парламент. Както и споменаването на МВФ и валутния борд – гост Георги Ангелов, старши икономист на Института Отворено общество.

“Креди Сюис” получава $50 млрд. евро от Централната банка на Швейцария, за да бъдат успокоени вложителите и инвеститорите, които се притесняват от срива на котировките на втората банка на Швейцария, която не е в еврозоната.  

Избори: Кампанията за парламентарния и местния вот е под знака на хибридната атака на Русия срещу България. Показват го данните за активността във Фейсбук на руското посолство и най-скъпата кампания на “Възраждане” в телевизиите – изобщо не става въпрос за копейки, а за огромни суми, инвестирани в опит да бъде дестабилизирана България – на живо от Рим, Емилия Занкина, Temple University.

Общество: Политическата употреба на сексуални теми води до на пръв поглед комична гледка, но зад архаичността и сексуалното лицемерие стои големия проблем с насилието над личността, децата, правата на хората с различна сексуална ориентация – гост Елица Великова, психолог.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.