КОМЕНТАРЪТ по ТВ1 – ПРЕОЗВУЧАВАНЕ, 16 март 2023 година

КОМЕНТАРЪТ-по-ТВ1---ПРЕОЗВУЧАВАНЕ,-16-март-2023-година

Голямо преозвучаване се вихри в клетата ни държавичка напоследък

Голямо преозвучаване се вихри в клетата ни държавичка напоследък. От сутрин до вечер, от светло до тъмно и после пак. Тон разбира се даде отличникът кошлуков – любимият мениджър на шефката на СЕМ Соня Момчилова, доведеният син на президента Радев, управляващият безсрочно по силата на демократична съдебна процедура. Та кошлуков обеща по схемата „извинявай другарче, друг път така няма да правя“, че ще поправи непоправимото – щял да преозвучи сериалът „За буквите“. Аз имам скромен опит в телевизии – има-няма над 20 години. Преживял съм няколко технологични революции за това време – в началото на кариерата ми снимахме на рулони, сега не ми трябва никаква лента, мога да снимам и с телефона си. Още преди да вляза в телевизия знаех елементарното понятие синхрон. Това е непознато за кошлуков и пратените от президента в СЕМ медийни гиганти явление, а именно, основен похват, при който звук и картина вървят едновременно. Не знаят въобще подобни есенциални термини, поради което аплодирали кошлуков за мениджърското му извисяване. А сега си представете как би изглеждало преозвучаване на цял сериал. Да не виждате лицата на артистите. Много готин сериал ще се получи.

Нивото и на кошлуков, и на СЕМ е дори под читалищното. Самодейците в читалището влагат желание, емоции, любов, интерес към хобито си. Тези управляват с безхаберие и ни пробутват това безхаберие за перфектен професионализъм. Да не говорим въобще за пари. Защото ние сме платили един път като вносители в бюджета на поредното недоносче на кошлуков, сега някой ще трябва да плати и за преозвучаването. Сетете се кой поема масрафа.

Като стана въпрос за бюджет, да споменем и финансовият министър Велкова. Вчера от случайно изтекъл доклад на финансовото министерство, който случайно изтича две седмици преди изборите, случайно се прокрадва един катастрофален за България сценарий – опасност от фалит на държавата, реален риск от корекция на фиксирания курс лев-евро, заплаха за валутния борд. Събудиха се спомените на всички преживели времената на Виденовото управление, като от този доклад разбрахме, че или трябва да се увеличат някои данъци, или трябва да прибегнем към заем от Международния валутен фонд. Днес се наложи на министър Велкова да преозвучи заключенията от този доклад.

Това и още повече от вторник до петък в 19.00 часа! Не пропускайте КОМЕНТАРЪТ в ефира на ТV1, YouTube TV1 България, Facebook TV1 България, както и на официалния ни уебсайт: https://tv1.bg

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.