ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 14 март 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-14-март-2023-година

Наследството на близо 20 години управление на ГЕРБ

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. В Румъния ще бъде построен нов завод за производство на барут за боеприпаси. Военният министър на Молдова: Русия води хибридна война, за да свали прозападното  правителство и президента.

София: От кривите релси, разбитите улици и тротоари, през свръхзастрояването, транспортния и паркинг ад, до мръсния въздух и намаляващата зеленина – наследството на близо 20 години управление на ГЕРБ изисква коренна промяна. Какво е реалистично да бъде направено и на каква цена – гост Трайчо Трайков, кмет на район „Средец“, бивш министър.

Икономиката: Съмнително лекарство. Държавата е готова да наложи забраната на надценки по-големи от 10%, пенсиите, инфлацията, неработещата нормално конкуренция, огромната администрация и бюрокрация – темите, които остават на втори план в кампанията за избори 2023 и са смес от световни тенденции и недовършени реформи в България. Българите плащат с бедност и капаните на копейките – гост Йордан Димитров, Балкански институт по труда и социалната политика.

Избори 2023: Борисов изпадна в ярост и обеща да торпилира съдебната реформа и защото бивш симпатизант на ДСБ в Благоевград е стрелял с воден пистолет по неговата прочута бутафорна скулптура. За какво говори реакцията на лидера на ГЕРБ – гост Андрей Врабчев, скулптор, кандидат за депутат от ПП/ДБ.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.