ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 13 март 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-13-март-2023-година

За лобито Трактора в НС при гласуването на закона за “Зелена карта”

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. Има риск украинските войски да попаднат в обкръжение в Бахмут, но задържайки града, Киев разчита на подкреплението от обучени бригади в натовските държави 3-4 месеца.

Асфалтът: Как “Хидрострой” и още 2 фирми са строили за 93 млн.лв. Западния обход на Габрово – със закъснение и без укрепване на планинските скатове, които вече се срутват? За това ли е инженерингът  – изпълнителят да прави малко за много пари, а после държавата да дооправя за своя сметка пропуските – на живо от Габрово, Пепа Сомлева. 

Избори 2023: Какво наследство оставя във Варна ГЕРБ? Кои са системните проблеми на модела там, които са валидни за цялата страна и които коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” твърди, че знае как да бъдат решени – гост Кирил Симеонов, кандидат за депутат от ПП-ДБ.

Медиите: Какво показва искът от 1 млн. лв на “Лев Инс” към Mediapool.bg за свободата на словото в България и за възможността да се лее вражеска, хибридна пропаганда по обществените медии, но публиката да не може да научава за неудобните истини – за лобито Трактора в НС при гласуването на закона за “Зелена карта” – гост Стояна Георгиева, главен редактор на Mediapool.bg.

  • бунт срещу ограничаването на термичните автодвигатели от 2035 в ЕС на Германия и Чехия
  • Китай постигна помирение между Иран и Саудитска Арабия 
  • Байдън успокоява финансовия свят и вложителите, че затварянето на две банки, свързани с ИТ сектора, не е началото на повторение на 2008

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.