ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 1 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 1 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Байдън ще наложи вето на решение, предложено от републиканците в Конгреса за спешна военна помощ само за Израел, без Украйна.

Избори: Какво означават думите в подкрепа от Борисов за Григорова и какво показват екзотичните ѝ предложения за тоалетни, сриване на сгради, национализация и руски газ? Как ще бъде управляван този състав на СОС, какво ще се промени в организацията веднага и какво – не кои, са първите спешни, важни решения, които ще бъдат на вниманието на общинарите? Гост Борис Бонев, общински съветник “Заедно за София”. 

Политика: Какво означават заплахите на Борисов за разваляне на некоалицията – пореден опит да извие ръцете на непратньорите си или блъф, за да се възползва за пореден път от евроатлантическия чадър над разследванията срещу него и Дамоклевият меч на включването му в Магнитски? На живо от Филаделфия доц. Емилия Занкина, Temple University.  

Общество: Как се съчетават казионното празнуване на будителите, пръжки патриотизма, изкуствения интелект и все по-нарастващото нежелание за просвета, а за елементарно консуматорство, независимо от цената – от екологична до образователна? Гост Георги Гочев, преподавател в НБУ.

Израел: Блинкен започва нова обиколка в Близкия Изток – планира да се срещне с Нетаняху и  да посети някои други страни в региона, не е ясно известно дали Блинкен планира да се срещне с палестински лидери.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.