Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 26 септември от 20.00 часа

Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 26 септември от 20.00 часа

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. В резултат на нощна атака на руски дронове срещу Одеска област бяха повредени съоръжения на пристанищната инфраструктура, двама души бяха ранени.

Медиите: “Царят е гол!” – има ли нещо положително в това, че с номинацията на Хекимян падна поредната маска за медийната тъжна действителност в България? Какви са сметките на Борисов за това решение, какви последици за обществото, какво показва оглушителното мълчание на ПП-ДБ по горещите теми на фона на политическата и медийна активност на Пеевски – гост Полина Паунова, журналист от в. “Капитал”

Избори:

  • с гост Кристиян Иванчов, кандидат на ПП-ДБ за кмет на Кюстендил – градът, конкуриращ с по-ниски доходи дори областните центрове на традиционно най-бедната част на България – Северозападът.
  • на живо с Васил Гюров, кандидат за независим общински съветник  от “Гражданска инициатива за София”, която ще се яви на изборите с регистрацията на партията “Обединени земеделци”.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.