Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 17 октомври от 20.00 часа

Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 17 октомври от 20.00 часа

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят.

Политика: Какви са поуките за службите от нападението на Хамас в Израел, проникването на руски капитали и влияние в България? Забравена ли е битката с корупцията, какви резултати от местните избори са желани от ПП-ДБ и какви показатели са важни – кметове, присъствие в ОС? Гост Атанас Атанасов, депутат от ПП-ДБ, съпредседател на “Демократична България”. 

Какво показва кампанията на местните избори до тук, размяната на реплики между ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ имат ли по-голямо освен ситуационно значение, как данъците, образованието, екологията, моралът остават на втори план за сметка на популизма в кампанията? Гост Благослав Михайлов, влогър.

Дишай: След акцията Crime на “Грийнпийс” – България, петицията за чист въздух в Димитровград набира скорост, протестите на въглищното електропроизводство подминаха проблемите за здравната му и екологична цена. На живо Тодор Тодоров, експерт от “За Земята”.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.