Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 15 септември от 20.00 часа

Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 15 септември от 20.00 часа

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят : АвтоВАЗ и “Москвич” вече са под американски санкции, влизането на автомобили с руски регистрационни номера е вече забранено в ЕС, МВР все още проучва. 

Газ: Радев, след скандалния договор с Боташ, продължава да доказва пропутинските си действия – срещна се с най-верния лидер в ЕС на руския диктатор, Орбан, при подписване на меморандум за доставки на втечнен природен газ в Европа, най-вероятно руски.

Путин: “Войните на Путин. От Чечения до Украйна” на Марк Галеоти дава отговор на въпроса защо руската армия е толкова активна през последните 20 години. Само чрез подробен анализ на действията ѝ можем да се разбере съвременната политика на Русия и как на свой ред тази политика отключва агресивните военни кампании на Кремъл – гост Гриша Атанасов, преводач, водещ на предаването “Книги завинаги” по Радио Алма Матер. 

Шенген: Правителството на ПП-ДБ, което заради трудната “глобка” заложи основно на външнополитически приоритети в програмата си, разбираемо чука на вратата на Нидерландия. Доколко геополитическата карта ще може да бъде изиграна още веднъж и доколко досегашните усилия за посрещане на Нидерландските очаквания ще се увенчаят с успех, е трудно да се предвиди – на живо от Амстердам Христина Карагеоргиева. 

Политика: Как местните избори и противоречията между управляващите по места ще се отразят на стабилността на властта – гост Константин Бачийски, депутат от ПП-ДБ.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.