Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 14 септември от 20.00 часа

Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 14 септември от 20.00 часа

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Двама души са пострадали при руски обстрел на украинското дунавско пристанище Рени срещу Румъния. Посланикът на Русия в Букурещ е извикан във МВнР заради отломки от руски дрон, паднали на румънска територия. Хибридната атака срещу България и напрежението в Черно море – гост Руслан Трад, Атлантически съвет.

Агро: Войната и износът на украинско зърно постави ребром подмитаните въпроси за това кой владее пазара, силозите, вноса/износа, евросубсидиите, връзките на сектора с политиците. И най-важният въпрос – защо в България няма земеделие, което да създава принадена стойност и средна селска класа, а доставя майбах – на живо Лъчезар Богданов, главен икономист на Института за пазарна икономика.

Темида: По предложение на Сарафов прокурорската колегия на ВСС прогледна по скандала “Осемте джуджета” и образува 7 дисциплинарни производства за налагане на дисциплинарни наказания. Какво става в прокуратурата – поглед отвътре – гост адв. Милко Момчев, бивш прокурор.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.