Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 13 септември от 20.00 часа

Очаквайте в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 13 септември от 20.00 часа

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. Украински пилоти започват скоро обучение за F16 В САЩ, което ще продължи 3-9 месеца. Латвия забрани влизането на автомобили с руски номера. Полша няма да забрани транзит на украинско зърно, а само внос, независимо от решението на ЕК. Диктатор среща диктатор – Путин прие Ким, за да иска боеприпаси – на живо Дани Иванов, военен коментатор и блогър.

Еко: Какво показва поредната драма, която в Царево взе и човешки жертви за злоупотребата с природата чрез корупция и безотговорност? Какви противоречията в екологичните движения, какви политически сценарии за местните избори и след тях – гост Тома Белев, “Зелени закони”.

Политика: Какви са залозите на местните избори? Защо се появи напрежение не само в ПП-ДБ, но и в БСП? Кой печели и кой губи от управлението на правителството? Каква е целта на Божков? Как ефикасно може да бъде противодействано на хибридните атаки в медиите – гост Иван Бакалов, главен редактор на Електронен вестник 

ИТ: Властите във Франция изтеглят от продажба Айфон 12, защото излъчваните от него вълни надвишават с малко европейските норми, но са далеч по-слаби от опасното за здравето равнище. Айфон отричат. В продажба обаче остава новият Айфон 13.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.