ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 7 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 7 ноември 2023 година

Израел: 1 месец от нападението на Хамас – еврейската държава е изправена пред една от най-тежките си кризи от основаването си досега – най-многобройните убийства от Холокоста насам, война с Хамас и вътрешнополитическа криза от управлението на Нетаняху, антисемитски прояви по света. На живо от Бат Ям, Анна Атанасова, българска еврейка.

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Тръмп, който обясняваше, че може да спре войната за 24 часа, отказа поканата на Зеленски да посети Киев. Украйна унищожи руски военен кораб. Москва иска възстановяване на олимпийските ѝ права.

Икономика: Първото изпитание пред правителството Денков е гласуването на бюджет 2024 и промените в данъчните закони – предвижда се таван от 5000 лв. за кешовите плащания, бонус за криптовалути и заведенията да запазят нисък ДДС. В студиото Георги Ганев, депутат от ПП-ДБ.

Избори: Защо тази кампания, посланията, резултатите и новите лица бяха толкова различни? Какво се промени и какво – не в българското общество? Гост проф. Георги Лозанов, коментатор, бивш председател на медийния регулатор.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.