ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 29 март 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-29-март-2023-година

Пълна президентска власт, бутафорни партии, държава, васална на Путин, цензура и репресии..

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. Украински дронове са атакували обекти в окупирания Мелитопол, градът е без ток. Над 19 000 украински деца са били депортирани от руските войски. МОК не реши за Олимпиадата, но полуоткрехна вратата за участие на руски спортисти без национален флаг, осъждащи войната и без колективни спортове – Киев приема, Москва отхвърля, Полша говори за скандал.

Избори 2023: Какви са рисковете от въвеждането отново на хартиения вот, има ли политическа воля за пресичането на добре отработените схеми за купуване на гласове? Защо Борисов е толкова изнервен и практически не прави кампания с позитивни послания? Как така Гешев откри, че имало заговор срещу него, но както BIRD.BG разкри, това е станало въз основа на разказ на защитен свидетел от „златния гьол“, държан с ревизионен акт за милиони – гост Бойко Рашков, бивш министър на вътрешните работи, кандидат за депутат на Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”.

Политика: Радев като Лукашенко – пълна президентска власт, бутафорни партии, държава, васална на Путин, цензура и репресии срещу медии, държавни учебници, близки хора в икономическите схеми. Какви са сценариите за вота в неделя и след това – за преговорите за съставяне на правителството. Кой е най-големият риск и най-големия шанс, какъв е урокът от протестите в Израел – защитата на демокрацията има цена – гост проф. Евгений Дайнов, преподавател в НБУ.

АЕЦ: Какво стои зад щедрите обещания на зам.министър Еленко Божков за строителство на нови четири енергоблока в Козлодуй като в коктейла са Уестингхаус, Фраматом, а дори и ръждясващите два купени реактора за Белене – на живо Йордан Йорданов, бивш директор на АЕЦ Козлодуй.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.