ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 27 октомври 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 27 октомври 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Лидерът на “Яблоко” Явлински е говорил с Путин за прекратяване на огъня с Украйна. Украйна опроверга информациите, че нейният зърнен коридор е затворен. 

Енергия: Горещите теми: АЕЦ, “Лукойл”, “Газпром”, таксите върху газовия руски транзит, цените на газа въглищните централи, ПАВЕЦ “Чаира”, ВЕИ революцията. Гост Румен Радев, министър на енергетиката.

Избори: Какви са сценариите за кметовете на големите градове, общинските съвети, купуването на гласове, последиците за стабилността на “некоалицията”? Може ли бъде започнато унищожаването на “феодалните владения” в провинцията? Гост Светлана Джамджиева, главен редактор на Клуб Z.

ЕС: Труден компромис с искането за хуманитарни “паузи” в Газа, противоречията за помощта за Украйна отново показаха ролята на “черната овца” Орбан, подсилен от, засега, безмълвния популист словака Фицо. На живо от Брюксел Ангелина Пискова, кореспондент на БНР.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.