ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 26 октомври 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 26 октомври 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: “Може да нямаме такъв късмет следващия път” – международната агенция за атомна енергия излезе с изявление, след като комплексът на АЕЦ Хмелницки беше обстрелван от руски дронове.

Близкия Изток: Израел извърши “целенасочени операции” с “танкове и пехота” в северната част на ивицата Газа снощи, съобщи израелската армия. Това е част от подготовката за сухопътната акция, войниците са напуснали района. Френският президент Макрон при обиколката си в Израел, Йордания, Египет обяви  изпращането на военен-кораб-болница и хуманитарна помощ за Газа, но и поднови въпроса за създаване на палестинска държава. Това среща притеснения за поява на нова екстремистка страна. Гост Жоел Мейер, посланик на Франция в България Ambassade de France en Bulgarie / Посолство на Франция в България.

  • Миграционната политика на ЕС, ядрената енергетика, има ли доверие от партньорските към българските служби, как да бъде противодействано на руското и ислямистко пропагандно влияние, за посещението в София на френския държавен секретар за Европа Лоранс Бун?

Избори: Какво показват оскъдните проучвания за вота в неделя? Как Денков беше неочаквана и приятна изненада и как това ще бъде капитализирано от ПП-ДБ? Защо продължава спада на “Възраждане” в национален мащаб? Гост Даниел Смилов, политолог, преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.