ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 26 януари 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-26-януари-2023-година

Какви са козовете на статуквото и шансовете на обединените партии и организации на протеста?

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. Зеленски благодари за доставката на танковете и иска от съюзниците военни самолети и далекобойни ракети. Нови атаки с дронове срещу Киев, свалени са 15. Одеса беше обявена от ЮНЕСКО за световна архитектурна ценност и наследство. Отвличащи атаки на фронта от руска страна преди голямо настъпление в Луганск.  

Политика: Какви са сценариите за избори 2023, какви са козовете на статуквото и шансовете на обединените партии и организации на протеста в парламентарните и местните избори? Как свалянето на картите от Радев ще повлияе на кампанията, както и дистанцирането на САЩ от Гешев – гост Весислава Танчева, PR експерт, БОЕЦ.

Темида: Какво може да се очаква от поредния кратък парламент за приемането на законовите разпоредби за контрол над главния прокурор и други антикорупционни мерки? Прокурор напуска Кьовеши, за да се върне при Гешев, Гешев си позволява лични атаки срещу адвокат Лулчева – гост съдия Атанаска Дишева, член на ВСС.

Еко: Какво означава опитът да бъде отново отворен за предоговаряне Планът за възстановяване и развитие в частта за закриване на въглищните централи? Замърсяването и климатичните промени, здравните смъртоносни последици явно не са достатъчни аргументи за “хората срещу Ковачки” – гост Тодор Тодоров, “За Земята”.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.