ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 24 октомври 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 24 октомври 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Морски дронове атакуват в Севастопол Черноморския флот. Севернокорейските снаряди и руското производство решават засега проблемите с мунициите на руснаците. Унгария на Орбан отново не позволи ЕС да отпусне помощ за Украйна искайки още по-големи гаранции за изваждането на банката ОTP (ДСК в България) от черния списък на Киев, в мрежите се надигат гласове за бойкот на институцията.

Израел: Президентът Макрон e в Тел Авив след други западни лидери и настоява за хуманитарно примирие. Въпросът е как ще бъде решен въпросът със заложниците на терористите от Хамас и какъв ще бъде рикошетът от кризата в Европа, смислени мирни преговори могат да бъдат водени единствено след отстраняването на екстремистите и в Израел и в Палестина. На живо Дани Иванов, военен коментатор, блогър.

САЩ: Белият дом внесе в петък дългоочаквано искане за бюджет до Конгреса, предвиждащо около 105 милиарда долара допълнителни разходи за помощ на Украйна, Израел и други американски партньори. Въпросът е какво може да се очаква от Вашингтон до изборите и след това в подкрепата на демокрацията по света, отражението и в България. Гост Елена Поптодорова, бивш посланик на България в САЩ.

Избори: Залозите в Пловдив и в цяла България, шансовете за промяна, как гласуването в неделя и на втория тур ще се отрази на националния политически живот? Възможен ли отговор на хибридните атаки и популистките измами на “Възраждане” и БСП? Гост Манол Пейков, депутат от ПП-ДБ. 

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.