ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 24 май 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-24-май-2023-година

“Честито чудо на езика ни!”

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. Акцията на руските легионери в Белгородска област завърши, Кремъл съобщава за техни загуби, те отричат. Пентагонът уточни, че не е давал разрешение за използване на техника на чужда територия. Пригожин с нова серия критика към Кремъл: “демилитаризацията” само направи украинската армия много по-силна

24 май 

▪ “Честито чудо на езика ни!”, каза Георги Господинов при награждаването с “Букър” на романа си “Времеубежище” – на живо Манол Пейков, издател, ИК “Жанет 45”, депутат ПП/ДБ.

▪ Какво трябва и как да бъде променено в българското образование и училище, как “децата” гледат на историята и на свободата (си) – гост Димитър Драгнев, учител по латински език.

Политика: Какво показва същността на “ротационното споразумение” между ПП/ДБ и ГЕРБ, както и реакциите на симпатизантите от двете страни – гост проф. дфн. Калин Янакиев, преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.