ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 22 март 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-22-март-2023-година

Радев и служебните му кабинети застрашават сигурността на България

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. САЩ подкрепя Киев за отстояването на Бахмут. МВФ предоставя $15.6 на Украйна за възстановяването на икономиката. Великобритания предвижда да предостави заряди с обеднен уран на Украйна, Путин заплаши с реакция Кибервойската на Пригожин: През есента на 2022 г. хакери имат достъп до повече от 1 милион документа на структурите на Евгений Пригожин. Някои от файловете от архивите на Wagner Leaks бяха на разположение на журналисти от Die Welt, Dossier Center, Insider, Paris Match и Arte – на живо Спас Иванов, IT експерт, Baseline Cyber Security.

Политика: Радев и служебните му кабинети застрашават сигурността на България – ПП/ДБ остро критикуват Радев за опита да се постави над Народното събрание и не се съобразява с решението му за военна помощ за Украйна. ГЕРБ също се противопостави на пропутинската позиция на президента. До последно “хартиената коалиция” със своето влияние се опитва да торпилира машинния вот. Как може да бъде противодействано, какви са първите действия, които ПП/ДБ ще предприеме в новото НС за електронното управление – гост Божидар Божанов, кандидат за депутат от Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”.

Туризъм: Бъдещето на регионите, мястото на туризма и отговорното и качествено земеделието в намаляване на диспропорциите – защо това е важно за цяла България – гост Любомир Попйорданов, Асоциация за алтернативен туризъм.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.