ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 21 септември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 21 септември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. В ООН Мария Габриел се срещна със Зеленски (заедно с дер Лайен и Йоханис), Радев осъди войната, но не призова за изтегляне на Русия от окупираните от нея украински територии и не осъди военните ѝ престъпления. ISW: Руските войски изпитват затруднения край Бахмут, а неподготвените наемници само я влошават. Полша повече няма да доставя оръжие на Украйна заради противоречията за вноса на зърното. Взривове от атаки на дронове над Севастопол и Евпатория в окупирания Крим.

Темида: Публикации в медиите няма да се приемат за сигнали за корупция по високите етажи на властта. Кое е най-важното от промените в антикорупционния закон, които парламентът мъчително разгледа на второ четене – на живо Емил Георгиев, Инициатива “Правосъдие за всеки”.

Промените: След началото на агресията на Русия срещу Украйна, какво е вече различно в света и какво – в България? Кои маски паднаха и кои процеси бяха осветени и не може да се продължава по старому? Има ли опасност популисти да правят сериозни стъпки за промяната на геополитическата ориентация – гост Огнян Донев, председател на съвета на директорите на “Софарма”.

Испания: Какво показва сравнението с българския политически, обществен, икономически живот – поуките, целите, предупрежденията – гост Ангел Ангелов.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.