ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 19 септември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 19 септември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. Командващият сухопътните сили на украинските въоръжени сили ген. Сирски каза, че превземането на селата Андреевка и Клещеевка на подстъпите към Бахмут е довело до пробив на руската отбранителна линия и разгрома на три руски бригади. Руското министерство на отбраната не призна загубата на Клещеевка. 

Политика: ГЕРБ отново заложи на Портних – любимец на Митрофанова за кмет във Варна. Наследството е катастрофално – от фекалната тръба, презастрояването, разследването на европейски средства, “отрязаният” стадион, до присъствието на ТИМ-аджиите и Дидо Дънката. Градът е дори по-зле управляван от Бургас – гост Благомир Коцев, кандидат за кмет на ПП-ДБ. 

Демокрацията: Управлението на ПП-ДБ и правителството Денков-Габриел е обект на всякакви капани, подозрения, атаки и мрачни предсказания. Възможно ли е да бъде преодоляна деструктивното влияние на проруския Радев, токсичното присъствие във властта на старите играчи – Борисов и Пеевски – гост Станка Желева, дъщеря на първия демократично избран президент на България, д-р Желю Желев.

ООН: Какво остана след агресията на Русия срещу Украйна с ролята на Световната организация в опазването на световния мир и решаването на локалните конфликти – на живо Боян Радойков, бивш международен служител на ООН.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.