ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 19 май 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-19-май-2023-година

С кого е сблъсъкът на Гешев?

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. G7 се събира в Хирошима със знаково предупреждение към Путин, Зеленски ще присъства на срещата. САЩ и ЕС включват и диамантите в санкциите срещу Москва, която изнася годишно за $5 млрд. 39 ракетни и авио удара срещу Украйна през нощта, ПВО ги е отблъснала.

Политика: С кого е сблъсъкът на Гешев – Борисов, Пеевски, Магнитски, Кьовеши или събрани от него и за него компрометиращи факти? А какво става с известните на публиката разкрития? БОЕЦ предоставя на Гешев доказателства за лично предаден на Борисов подкуп и пази за купуване на гласове от ДПС – гост Димитър Стоянов, разследващ журналист в BIRD.BG 

САЩ: Въпросът за тавана на държавният дълг е по традиция обект на дебати в  Камарата на представителите, но този път дуелът републиканци – демократи е по-остър, защото се проектира на опита на Тръмп да се завърне в Белия дом – на живо Христофор Караджов, преподавател в Калифорнийския университет.

Общество: Какво стана с нормалността в отношенията между българите? Какво се промени от анонимността на социалните мрежи? Има ли разрушаващи се приятелства от тежките теми – секс, пандемия, руската агресия, протестите? Какви са полезните противоотрови – гост Димитър Павлов, водещ в радио Меджик.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.