ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 19 януари 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 19 януари 2023 година

Прекратява се договора на “Телъс” за модериране с Фейсбук

Войната на Русия срещу Украйна и демократичния свят. Шмигал: Конференцията за възстановяването на Украйна ще бъде през юни в Лондон. Министърът на финансите на Германия Кристиян Линдер: Германия вече не зависи от руски енергоизточници.

Оръжието: Зеленски в Давос: “Доставки на тежко оръжие са необходими бързо, за да изпреварят руска пролетна офанзива”. Германия обвързва разрешение за Леопард 2 с американските доставки на Абрамс. Съветско от бившите соц. страни или от НАТО засилването на доставките е особено важно за да бъде Киев в състояние да противодейства на истеричното милитаризиране от Путин на цялото руско общество, икономика и държава – гост проф. Тодор Тагарев, бивш министър на отбраната.

Варна: Завършва един провален мандат на кмета Портних и мнозинството на ГЕРБ, белязан от знакови скандали като фекалната река във Варненското езеро, безобразното застрояване на Морската градина и града, купищата несъбран боклук в продължение на месеци. Каква промяна могат да донесат местните избори – на живо Кирил Симеонов, бивш независим депутат.

ИТ: БОЕЦ: прекратява се договора на “Телъс” за модериране с Фейсбук. Аферата “Нексо” и модерирането от “Телъс” извадиха на повърхността темата за бруталното влизане във всекидневния живот на високите технологии – гост Спас Иванов, Baseline Cyber Security. 

Франция: Страната е почти блокирана от протести и каскадни стачки против промяната в пенсионната система, което беше отлагано с години и застаряването на населението направи невъзможно тежък дефицита в осигуряването. Повече работни години или по-високи вноски – лекарствата са неприятни за преглъщане – на живо от Тулуза Стефан Манов.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.