КОМЕНТАРЪТ по ТВ1 – РАПОРТ ДАДЕН, 19 януари 2023 година

КОМЕНТАРЪТ-по-ТВ1---РАПОРТ-ДАДЕН,-19-януари-2023-година

Колко неприятно е като пазаруваш от някоя зеленчукова сергия, прибереш се в къщи и установиш, че в бързината си купил гнила стока

Колко неприятно е като пазаруваш от някоя зеленчукова сергия, прибереш се в къщи и установиш, че в бързината си купил гнила стока. Не си допускал, че търговецът най-отгоре е сложил подбран, лъскав, изкушаващ асортимент, а това, дето не е за хорските очи е било сбутано отдолу. Но се оказва в покупката ти.

По същия способ и днес служебното правителство отчете дейността ти. Отгоре извади самохвалните отчети за постиженията, а някъде отдолу се крие същността на дейността му. Похвално е желанието на кабинета Донев да анализира дейността си. Няма лошо, че искат да ни внушат, че техният демиург, творец, създател, катапулт, който ги изстреля в политиката, президентът Румен Радев е надарен с политическа свръхсетивност и умения. Ама малко се получава като фалшивата самооценка на ЗКПЧ от блажено почитната ни социалистическа армия, че има талант да убеждава хората. Едно е да убеждаваш войници, които са безпрекословно подчинени по непреодолимата сила на армейския устав, други неща се изискват да спечелиш одобрението на свободни граждани.

Само някои щрихи за какво се похвалиха министрите и мнооого дребни забележки към някои от тезите им. Премиерът Гълъб Донев скочи рекордно като Стефка Костадинова на висок скок само че по самохвалство като ни светна, че неговото правителство променило живота на българите. Айде стига, бе! То бива, бива да се изхвърляш, ама при такава словесна засилка може да паднеш здравеопасно. Вероятно господин Донев е попрекалил с четенето на пролетарска поезия, защото там нещата са така лирични, струи светлина, прекрасност и обещание за бъдещето. В случая следва да разберем, че ако се доверим на неговия патрон, президентът Радев, райското бъдеще ни е гарантирано.

Това и още повече от вторник до петък в 19.00 часа! Не пропускайте КОМЕНТАРЪТ в ефира на ТV1, YouTube TV1 България, Facebook TV1 България – https://www.facebook.com/tv1bulgaria, както и на официалния ни уебсайт: https://tv1.bg

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.