ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 18 септември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 18 септември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. Украйна обяви освобождаването на село Клещеевка близо до Бахмут. Това място се нарича ключът към Бахмут. “Трябва да се подготвим за дълга война в Украйна”, каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в интервю за германската медийна група Funke. Зеленски пред АВС: “Напредваме бавно, важно е да няма покой за Путин”.

Агро: Протестите на зърнарите имат за цел, ако не могат да свалят правителството, то поне да запазят напълно порочния модел на финансиране, който ощетява целия сектор, и да подчинят и преработвателите. Общественото мнение се обърна след очевидните лъжи на т.нар. Асоциация “Майбах”, а и не се подкрепя от дребните зърнопроизводители, животновъди и производители на плодове и зеленчуци – на живо Любо Венков, данъчен консултант, част от БОЕЦ.

Политика: Възможно ли е лявото в България да бъде извън орбитата на Москва и обслужването на интересите ѝ, да защитава либерални ценности, а не да бъде носител на най-ретроградни консервативни идеи – гост Благослав Михайлов, влогър.

Хага: Предпремиерата в Народния театър на постановката на Саша Денисова с режисьор Галин Стоев: “Пред очите ни се разиграва своеобразна версия на (бъдещия) процес срещу Путин и неговото обкръжение в Хагския съд за престъпления срещу човечеството. Всичко това се случва в главата на дете, което ще се превърне в главен обвинител. В този смисъл „Хага“ е театрална фантазия – едновременно комична и смразяваща.” – гост Галин Стоев, театрален режисьор.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.