ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 18 май 2023 година

ДЕНЯТ-с-Веселин-Дремджиев,-18-май-2023-година

“Каскета срещу Тиквата: българската мафиотска държава достига точка на пречупване”

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. Продължават безпрецедентните нощни въздушни атаки на руснаците срещу Киев, целта е да бъдат засечени и унищожени ПВО. Батареята Пейтриът е боеспособна. Както при Сталин – създателите на Кинжал, любимата на Путин свръхзвукова ракета, бяха арестувани за държавна измяна.

Политика: Politico: “Каскета срещу Тиквата: българската мафиотска държава достига точка на пречупване”. Има ли руско влияние чрез Петата колона и президента Радев върху правителствената криза и използването на Гешев – гост проф. Димитър Вацов, преподавател в НБУ.

Европа: Какъв е залогът на втория тур на изборите в Турция в геополитически план? Има ли Путин план Б за Украйна през връщането на Тръмп на власт – гост Весела Чернева, ECFR Sofia – ЕСВП София.

Темида: Какво показва сравнението на Франция с България за действието на правосъдната система след осъждането на Саркози и избухването на “Гешевгейт” – на живо от Париж Боян Радойков.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.