15 юни 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 15 юни 2022 година

ГЕРБ бяха спешно активирани, за да свалят правителството

111 ден от войната на Русия срещу Украйна. В Брюксел се събира контактната група на 50 държави за Украйна. Ще бъдат обсъждени доставките на оръжие за Киев, който води изключително тежка битка за Донбас и липсата на съвременно оръжие и далекобойна артилерия заплаща с тежки човешки загуби.

Политика: маските на Трифонов и ИТН падат – Бърд разкрива, връзките на адв. Рашев с две знакови лица от подземния свят – Красимир Каменов – Къро и Таки. Синът на Рашев е бил депутат от ИТН, а сега е парламентарен съветник на Ива Митева. Същата, която иска тестове за лоялност, но е на снимка с екс ректора на Библиотекарския институт – на живо Атанас Чобанов, главен редактор на BIRD.BG.

ГЕРБ бяха спешно активирани, за да свалят правителството след като акцията на Трифонов е под въпрос. Не само Борисов, но и действията на Делян Добрев и Томислав Дончев бяха осветени, като обслужващи интересите на Москва особено в областта на енергетиката.

Горивата: какво не вижда представителя на държавата в Лукойл Нефтохим, но това бива усещано по бензиностанциите. В това НС нито един депутат не поиска да поиска информация колко струва и защо продължава да съществува “Южен поток България” АД, в което през 2013г. бяха наляти близо 10 млн. лв. пари на данъкоплатеца за “увеличение на капитала” – гост Петър Славов, Група за натиск.

Строителството: защо не е необходима актуализация “на калпак” как браншът беше оставен без защита в модел на дейност, в който се вихри корупцията от която страдат подизпълнителите – малки и средни фирми, останали действително без разплащане за извършена дейност – гост Мирослав Мазнев, член на Обединението на строителите в България и бивш зам.регионален министър.

Синеморец: Кой и защо крие информация за нарушени дюни в Министерство на туризма? Природозащитниците имат предложение към МОСВ и ИАГ за по-ефективен контрол в защитени местности по Черноморието – на живо Борислав Борисов.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.