ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 12 септември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 12 септември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят. Байдън вероятно скоро ще вземе решение за предоставяне на Киев на ракети ATACMS. Ербъс А320 кацна аварийно в полето в Новосибирския край – нито един пострадал от 167 пътници, от които 23 деца.

Политика: Радев не се посвени да използва трагедията край Царево, за да политиканства и критикува правителството, напрежение с кандидатите за кметове в ПП-ДБ и БСП – как приближаването на предизборната кампания за местните избори увеличава напрежението не само между партиите във властта, но и засилва “приятелския огън”? Какво може да бъде жертва – правителството, програмата за реформи, евроатлантическата ориентация на управлението? Какви са сценариите – гост Явор Божанков, депутат от ПП-ДБ.

Корупцията: “Антикорупционен фонд” разкри, че освен в Истанбул, кандидат-изпълнителите на “Турски поток” тайно са се договаряли и в офиса на банката на Цветелина Бориславова, БАКБ. Това разкрива хакнатата поща на Александър Бабаков, руски политик и герой в няколко корупционни скандала – гост Андрей Янкулов.

Африка: След серия от военни преврати в държави от Черния континент, въпросът е какво ще бъде влиянието на Русия в района, след като Путин ликвидира Пригожин – своя бивш готвач и шеф на военната групировка Вагнер. Каква е ролята на Запада- на живо от Париж, Боян Радойков.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.