ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 11 септември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 11 септември 2023 година

Август и до 11 септември на бързи обороти: Насилието, Дебора и мутантите, Вежди, Алексей Петров, Божков, Радев, Лукойл, убийствата на пътя, Царево.

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Ген. Буданов: “Това няма да бъде дълга война. 6-12 месеца – да”. Ген. Мили: Украйна има още 30-45 дни за контраофанзива, Киев уточнява, че и през зимата ще продължи.

МО: Каква е поуката от “случаят Емин” за основната мишена на Кремъл в българската власт, хибридната атака на Москва срещу ЕС и България е война в реално време, превъоръжаването на БА, НАТО в Черно Море – гост проф. Тодор Тагарев, министър на отбраната.

Бетономорие: Пороят разкри корупцията, фекалните тайни на черноморския туризъм, но и изсичането на горите, засипването на сухите дерета и презастрояването – на живо от Царево, Емил Пейчев, общински съветник.

Политика: Голямата картина – какво се случва и може ли да бъде доведено до добър край. ПП-ДБ трябва да знаят, че олигархичната върхушка ще мобилизира всичките си ресурси – политически, икономически, правораздавателни, медийни, за да се противопостави на каквито и да е реформи, които биха ѝ отнели властта и привилегиите – гост Атанас Кирчев, юрист.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.