ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 30 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 30 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Самолетът на Лавров не прелетя над България на път за Скопие заради забрана от София за говорителката му Захарова, която посипа злобни обиди към България.

In Memoriam: На 100 годишна възраст почина Хенри Кисинджър – гуро на американската и световна дипломация. На живо Стефан Тафров.

Ток: Какво би станало с България, ако нормалната зимна буря беше продължила 3-4 дни? А ако се повтори след седмица? Изводите са много неприятни за годините енерго популизъм на правителствата на ГЕРБ – няма евтина услуга, недопустимо е регулацията да спира инвестициите. На живо Антон Иванов, Български Енергиен и Минен Форум.

Здраве: При обсъждането на бюджета на НЗОК беше повторено, тихо, че системният проблем на здравната система е липсата на реформи в системата, а не липсата на пари. Гост д-р Мими Виткова, бивш министър на здравеопазването.

Политика: Какво стои зад бруталното завръщане на политическата авансцена на Пеевски? Какво стои всъщност зад прокламирания евроатлантизъм и либерални ценности на неуспелия шеф на ДАНС, но кандидат за лидер на ДПС и дори за премиер? Гост проф. Димитър Вацов, преподавател в НБУ.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.