ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 29 ноември 2023 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 29 ноември 2023 година

Войната на Русия срещу Украйна и цивилизования свят: Отново нощно нападение на дронове, но без особени щети за украинската територия, дрон е свален край Москва според кмета Собянин. Зеленски и Навални станаха “мечтатели на годината” в класацията на Politico. Джорджа Мелони също е отличена – като “деятел” на годината, шефката на РЦБ Набиулина – в раздела “всяващи смут”.

САЩ: Байдън предизвика коментари с личен туит за Хамас, който се различава от официалната политика на Белия дом по повод военната операция на Израел към терористичната организация. “Да вървиш по пътя на терора, насилието, убийствата и войната означава да дадеш на Хамас това, което иска. Ние не можем да направим това”, пише Байдън.

Кметове: Какво показват първите 20 дни след като влязоха в местната власт – клопката на мнозинствата в Общинските съвети, наследените договори, дългове и грешни политики? На живо кметът на Пазарджик Петър Куленски и кметът на Благоевград Методи Байкушев.

Темида: Какво показа кризата в правителството с министъра на МВР и възможно ли е качествена промяна на Конституцията в експресни срокове до Коледа? Какви рискове крие това? Гост Андрей Янкулов, Антикорупционен фонд.

Гледайте “Денят” с Веселин Дремджиев всеки делничен ден от 20:00 часа в ефира на ТV1, както и на https://tv1.bg, в страницата на предаването във Facebook и на официалния YouTube канал.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.