23 декември 2021 година, 22.30 часа

Шоуто НА СТЕНАТА (епизод 48)

Специален гост: писателят Петко Колев с неговата нова книга “Анти Бай Ганьо – книга за Българите”.

Това е новият 48 епизод на шоуто “На Стената”. В който се казва: един неизбежен преглед на кратките подробности от живота. Ще започнем с една нелепа носталгия. Някога нямаше смартфони, нямаше интернет. Всички заспивахме блещейки се в ковьора на баба. Мисъл за отвъдното. В женския ад всички мъже са гейове. В мъжкия ад – също.

Драматично признание на автоманиак. Две години събирах пари да отида на автосалона в Женева. Отидох и беше незабравимо! Подробно разгледах какво никога няма да карам и с какво никога няма да си легна. Споделено с приятелки. На женско парти една мадама изтърсва: “Мислете ме за старомодна, ама предпочитам веждите ми да са от косми!” Правила за безопасност в работата. Много дебелият работник в свинефермата Пешо, за всеки случай носеше бадж с надпис “Сътрудник”. Елементарна етика. Когато видя хора да тичат за здраве, в знак на уважение си прибирам корема. Един мил и романтичен семеен разговор. Майка се обръща ласкаво към своята млада дъщеря: “Дъще, вече трябва да откриеш своя принц!” “Но, мамо, аз съм още много млада! За какво ми е той?” Тогава бащата се обажда от дивана: “Такъв хубав кон не може без принц!”

Едно широко разпространено лицемерие. Намираш малка калинка и я оставяш да пълзи по теб, докато литне. Намираш малка хлебарка и веднага я настъпваш. Дотук с твърдението, че външният вид нямал значение! Бъдете здрави и усмихнати, гледайте шоуто “На Стената” всеки четвъртък от 22.30 часа само по ТВ1!

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.