Шоуто НА СТЕНАТА (епизод 42) 11 ноември 2021 година

Шоуто НА СТЕНАТА (епизод 42) 11 ноември 2021 година

Една от темите: 66-годишният Мишек Няндоро от квартал Мбире твърди, че полигамното семейство е проект, който той стартирал през 1983 година.

Това е новият 42 епизод на шоуто “На Стената”. В който се казва: Може би професията, за която най-много съм мечтал е – оператор на пулт за изстрелване на ядрени ракети със среден и далечен обсег на действие. Това е една – по мое мнение – наистина блага и приятна работа. Най-малкото, защото винаги можеш с едно натискане на копче да отмениш цялата работна седмица за 300 години напред.

Ще настъпи един ведър 300 годишен ядрен зимен уикенд и никога няма повече да е понеделник, вторник, сряда или който и да било друг работен ден, защото така да се каже – всичко вече ще е свършено и няма да има нищо за правене. Това, разбира се, е една идеална абстрактна ситуация, която често сънувам с наслада, но уви – в реалността няма как да ми се случи да раздам тая блага плутониева радиокативна радост на света, като по този начин връча заслужен шанс на хлебарките да възобновят хода на цивилизацията.

Надали има някой по света, който да е влюбен в мотиката си, но все пак наскоро се оказа, че има доходоносни професионални кариери, за които не се изисква кой знае каква квалификация. Колкото и невероятно да звучи – една такава трудова заетост може да бъде – съпруг!

Бъдете здрави и усмихнати, гледайте шоуто “На Стената” всеки четвъртък от 22.30 часа само по ТВ1!

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.