7 юни 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 7 юни 2022 година

Tристранният съвет към МС обсъжда параметрите на актуализацията на бюджета за 2022

104 ДЕН от войната на Русия срещу Украйна

ЗърненатаКриза: Лавров отива днес в Турция, която с ООН е посредник за отваряне на морски коридори от украинските пристанища за износа на селскостопанска продукция за което настоява остро Третия свят. Путин твърди, че безпроблемно ще пропускат корабите, Кулеба отгова: “това не е ли същият човек, който обещаваше на Макрон и Шолц, че няма да нападне Украйна?” – на живо адв. Владимир Владимиров, специалист по морско право️.

100 дни: западните държави предоставят все повече тежко въоръжение на Киев, което изнервя Москва. Битката за Северодонецк и смъртта на пореден руски генерал показва, че качеството на живата сила на армията е жизненоважен. Каква промяна е възможна на фронта? – гост проф. Тодор Тагарев, бивш министър на отбраната.

Бюджет: Тристранният съвет към МС обсъжда параметрите на актуализацията на бюджета за 2022. Въпросът е дали войната и поредната криза, както през 2008 и след това застоят на управлението на Борисов спират жизненоважните реформи – гост Георги Ганев, финансист, депутат от Демократична България.

Газ: доставката на втечнения US природен газ за България в средиземноморските пристанище e вече факт, въпросът е как ще се развият следващите и как ще бъде използван интерконекторът и връзката с Турция – на живо Христо Казанджиев, Български Енергиен и Минен Форум.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.