6 юни 2022 година

“ДЕНЯТ” с Веселин Дремджиев, 6 юни 2022 година

Москва прави всичко възможно, за да ограничи информацията за войната за руснаците

103 ДЕН от войната на Русия срещу Украйна. Путин заплаши с нови цели Запада, ако достави. Далекобойни оръжия, но Лондон, заяви че ще предостави установки М270. Украинците успешно контратакуват в Северодонецк. Зеленски посети източните райони на фронта и бежанци от Мариупол. България, Черна Гора и Македония затвориха въздушното си пространство за Лавров.

Франция: далекобойните гаубици, предоставени от Париж вече са оперативни в Украйна. Макрон – “стотици часове разговорях с Путин, Русия не трябва да бъде унижавана”, Кулеба – “такива призиви унижават Франция. Париж води преговори за доставка на петрол от ОАЕ. Какво може да бъде постигнато от френското председателство на ЕС за Македония. Как случаят с Орбан показва опасността от националпопулистите и необходимостта да бъдат променени европейските договори – гостенка Флоранс Робин, посланик на Ambassade de France en Bulgarie / Посолство на Франция в България.

IT: диктатурата в Москва прави всичко възможно, за да ограничи информацията за войната за руснаците, които след спирането на Фейсбук, Туитър и Инстаграм има право само на пропагандните тв канали – започна блокирането на VPN услугата, а в сепаратистките територии e спрян и вайбър – на живо Спас Иванов, Baseline Cyber Security.

Футбол: Шефът на БФС Б. Михайлов е празнувал в Сингапур настъпването на 2011 г. в компанията на Коце Маца и босът на черното тото Дан Тан. Две седмици по-късно Михайлов е подписал договор с фирма, контролирана от Дан Тан, за мача България – Естония /2:2/. Мачът беше разследван и анулиран. – гост Димитър Стоянов, BIRD.BG.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.