6 януари 2022 година

ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев, 6 януари 2022 година, от 20.00 часа

Една година след щурма на Капитолия

Днес в ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев по ТВ1: САЩ: една година след щурма на Капитолия, Байдън заяви, че всеки, включително и Тръмп, участвал в престъплението, ще бъде наказан.

Пенсиите: какво трябва да се очаква от първото преизчисляване от повече от 13 години, как ще реши проблема с инфлационния ръст и с тавана на изплащаните суми, както и със спора за максималния осигурителен доход – гост Иван Нейков, бивш социален министър. Росенец: какво показва развитието на случая Росенец и изземването на документи от общината в Бургас и как мъглата около промяната на собствеността в района на Нефтохим в крайна сметка е облагодетелствала неслучайни хора от ГЕРБ и ДПС. Гост Константин Бачийски, депутат от Продължаваме Промяната.

BgПолитика: докъде може да стигне цинизмът и мимикрията на предишния режим, пазарува ли Гешев оставането си на поста, защо национал-популизма успя да влезе в 47-то НС но под ново лице. Live коментар Диан Божидаров, коментатор на вестник Сега Казахстан: Русия ще вкара войски в помощ на диктаторския режим, който снощи окървави гражданските протестите срещу липсата на реформи и скъп пропан-бутан.

Covid19: Франция въвежда задължителен ваксинационен паспорт за социална дейност и 5 години затвор за фалшификаторите, Италия въвежда задължителна ваксинация за хората над 50 год. възраст, Джокович е с отказана виза в Австралия участието му за US Open, Уимбълдън и Ролан Гарос е под въпрос ако се бъде имунизиран. Гледайте “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.
  X